• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter
به زراعی نهال و بذر
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 34 (1397)
شماره شماره 1
دوره دوره 33 (1396)
دوره دوره 32 (1395)
دوره دوره 31 (1394)
دوره دوره 30 (1393)
دوره دوره 29 (1392)
دوره دوره 28 (1391)
دوره دوره 27 (1390)
دوره دوره 26 (1389)
دوره دوره 25 (1388)
خدایی, مهدی, وظیفه‌شناس, محمدرضا. (1397). تأثیر سدیم نیتروپروساید بر خصوصیات کیفی انار (رقم ملس یزدی) در دوره انبارداری. به زراعی نهال و بذر, 34(1), 193-197. doi: 10.22092/sppj.2018.118136
مهدی خدایی; محمدرضا وظیفه‌شناس. "تأثیر سدیم نیتروپروساید بر خصوصیات کیفی انار (رقم ملس یزدی) در دوره انبارداری". به زراعی نهال و بذر, 34, 1, 1397, 193-197. doi: 10.22092/sppj.2018.118136
خدایی, مهدی, وظیفه‌شناس, محمدرضا. (1397). 'تأثیر سدیم نیتروپروساید بر خصوصیات کیفی انار (رقم ملس یزدی) در دوره انبارداری', به زراعی نهال و بذر, 34(1), pp. 193-197. doi: 10.22092/sppj.2018.118136
خدایی, مهدی, وظیفه‌شناس, محمدرضا. تأثیر سدیم نیتروپروساید بر خصوصیات کیفی انار (رقم ملس یزدی) در دوره انبارداری. به زراعی نهال و بذر, 1397; 34(1): 193-197. doi: 10.22092/sppj.2018.118136

تأثیر سدیم نیتروپروساید بر خصوصیات کیفی انار (رقم ملس یزدی) در دوره انبارداری

مقاله 7، دوره 34، شماره 1، بهار 1397، صفحه 193-197  XML اصل مقاله (82.45 K)
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22092/sppj.2018.118136
نویسندگان
مهدی خدایی email 1؛ محمدرضا وظیفه‌شناس2
1سازمان جهاد کشاورزی یزد
2مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، یزد، ایران
عنوان مقاله [English]
The Effect of Sodium Nitroprusside on Qualitative Characteristics of Pomegranate (cv. Malas Yazdi) During Storage Period
نویسندگان [English]
mehdi khodaie1؛ M. R. Vazifeshenas2
1Jihad-e-Agriculture Organization of Yazd Province, Yazd, Iran
2Research Department, Yazd Agricultural and Natural Resources Research and Education Center, AREEO, Yazd, Iran
چکیده [English]
To evaluate the effect of sodium nitroprusside on antioxidant activity and qualitative characteristics of pomegranate, an experiment was conducted based on a randomized complete block design (RCBD), with three replications in 2015 at the Agricultural and Natural Resources Research Center of Yazd, Iran. In this study, the effects of sodium nitroprusside foliar application in different concentrations (0, 10-3 and 10-4 M) were investigated and the amount of anthocyanin, vitamin C, flavonoid, phenol, titratable acidity (TA), total soluble solids (TSS), and antioxidant activity were measured after two months of storage at 5° C. The results of this experiment showed that the effect of sodium nitroprusside on the qualitative characteristics was significant. The highest amount of anthocyanin, vitamin C, flavonoid, phenol, TA, TSS, and antioxidant activity was observed in the concentration of 10-3 M sodium nitroprusside, while the least amount of these traits was obtained in the control treatment. According to the results, sodium nitroprusside can be used to maintain the quality of pomegranate fruit during the storage period.
کلیدواژه‌ها [English]
Pomegranate, Antioxidant activity, Anthocyanin, phenol, flavonoid
مراجع

Abdollahi, R., Asgari, M. R., and Esmaiili, M. 2010. Effect of nitric oxide and putrescine on quality attributes and storage life of strawberry fruit cv. Selva. Journal of Food 3(1): 1-14.

 

Bowyer, M. C., and Wills, R. B. H. 2003. Use of nitric oxide to extent the postharvest life of horticultural produce. Acta Horticulturae 599: 519-521.

 

Kader, A. A. 2006. Postharvest Biology and Technology of Pomegranates. In: Seeram, N. P., Schulman, R. N., and Heber. D. 2006. Pomegranate: Ancient Roots to Modern Medicine. CRC Press. 262pp.

 

Paliyath, G., Murr, D. P., Handa, A., and Lurie, S. 2008. Post Harvest Biology and Technology of Fruits, Vegetables, and Flowers. Wiley-Black Press. 498pp.

 

Zhu, S., Sun, L., Liu, M., and Zhou, J. 2008. Effect of nitric oxide on reactive oxygen species and antioxidant enzymes in kiwifruit during storage. Journal of the Science of Food and Agriculture 88: 2324-2331. 

 

 

آمار
تعداد مشاهده مقاله: 23
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 9
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.